A kosarad üres.

Próbáld ki a

Szeretett

márkákat alkotunk

Történetünk

Az egész 1992-ben, Szlovéniában kezdődött. Akkoriban egy szlovén direktmarketing cég voltunk, amely egyetlen márkát, a hátfájásra hatékony megoldást nyújtó Kosmodisket képviselte. Kicsi, de jóra törekvő csapatként végeztük a munkánkat.

Három évtized telt el azóta, mióta első termékeinket direktmarketing útján elkezdtük értékesíteni. A Studio Moderna mára egy nemzetközi, omnicsatornás kereskedelmi vállalattá nőtte ki magát, amely Közép- és Kelet-Európa 19 országában van jelen, és összesen 160 millió potenciális vásárlót ér el.

Jelenleg több mint 5000 embert foglalkoztatunk és küldetésünk azóta sem változott: arra törekszünk, hogy segítsünk a vásárlóink életét jobbá tenni.

A Studio Moderna immár 30 éve teremt ötletekből innovatív termékeket egy boldogabb, tisztább, aktívabb és egészségesebb életért. A márkáinkkal fémjelzett termékkollekció célja, hogy a vásárlóink otthonát kényelmes oázissá tegye az élet minden területéről gondoskodva: a főzéstől az alvásig, a takarítástól az edzésig, a szépségségápolástól a wellnessig sok területet lefedünk.

Termékeinket online, saját üzleteinkben, DRTV csatornán, telemarketing támogatással, katalógusokon keresztül és kiskereskedelmi partnereinkkel együttműködésben kínáljuk. Célunk, hogy a vásárlást a lehető legkényelmesebbé tegyük a vásárlóink számára.

Közép- és Kelet-Európa

19 országában vagyunk jelen

Márkáink

160 millió potenciális ügyfelet céloznak

Összesen

több mint 120 webáruházat és 500-nál több céloldalt kezelünk

de aktívak vagyunk

több mint 100 Facebook- és Instagram-oldalon is.

Weboldalainkat naponta több mint 350 000 ember keresi fel

Naponta

több mint 70 órányi DRTV reklámot sugárzunk

több mint 130 TV-csatornán

Termékeink

több mint 330 sajátmárkás szaküzletben és

több mint 350 kiskereskedelmi partnernél vásárolhatók meg

Az értékesítést

37 helyi kapcsolattartó központban 3000 jól képzett telefonos ügynök segíti

Évente

több mint 8 millió katalógust és 90 milliót meghaladó szöveges üzenet küldünk ki

Márkáink

Megbízható márkáink emberek millióinak otthonában egyszerűsítik és teszik jobbá a mindennapi életet:

Az alvástól és a főzéstől kezdve a takarításon és az edzésen át a szépségiápolásig és a wellnessig. A termékek együtt és külön-külön is hozzájárulnak az otthonok kényelmesebbé és meghittebbé tételéhez.

Az otthon élménye

DORMEO – 2002-től

A DORMEO® az alvásmegoldások szakértő márkája, és minden termékével a jó éjszakai alvást szolgálja. Történetünk 2002-ben kezdődött egyetlen habszivacs matraccal.

A DORMEO® márka ma már kiváló minőségű alvás- és lakberendezési termékek széles skáláját kínálja: matracokat, fedőmatracokat, párnákat, paplanokat, ágyneműket, lakberendezési tárgyakat, fürdőszobai kiegészítőket, és portfóliójában több mint 300 alvásmegoldás érhető el. A DORMEO® Európában több mint 12 millió embernek kínál jó éjszakai alvást, és a világ 40 országában van jelen.

Arra törekszünk, hogy a legjobb minőséget kínáljuk, ezért termékeinket olyan független intézetekben és laboratóriumokban teszteljük, amelyek világszerte vezetőnek számítanak a szakterületükön. A DORMEO® termékekben alkalmazott innovatív technológiák és minőségi anyagok optimális kényelmet és egészséges alvást biztosítanak.

LÁTOGASD MEG A HELYI DORMEO MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

Süssünk-főzzünk, ünnepeljünk mindennap!

DELIMANO – 2010-től

A DELIMANO® 21 ország piacán a legismertebb konyhai márkák közé tartozik és a Studio Moderna egyik leggyorsabban növekvő márkája, amit a több mint 7,3 millió elégedett felhasználó bizonyít. Keményen dolgozunk azért, hogy vásárlóink számára a legjobb anyagokat, innovatív megoldásokat, kiemelkedő teljesítményt és modern dizájnt nyújthassunk.

A DELIMANO® márka kiváló minőségű konyhai eszközök modern választékát kínálja, amelynek célja az egészséges, ízletes ételek és az élvezetes főzési élmény biztosítása. Termékeink felébresztik a főzés iránti szenvedélyt és szórakoztatóvá teszik az ételkészítést. A DELIMANO® oly módon inspirál és ösztönzi a kreativitást, hogy a konyhában töltött idő ünneplésnek érződjön. A DELiMANO® márka különféle kis konyhai eszközöket, edényeket, étkészleteket, gépeket és kiegészítőket ölel fel.

LÁTOGASD MEG A HELYI DELIMANO MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

A könnyebb életért

ROVUS – 2005-től

A ROVUS® márka innovatív, hatékony és könnyen használható megoldásokat kínál az otthon karbantartásához, javításához, illetve rendezetten és tisztán tartásához. A ROVUS® javítja a vásárlók életminőségét, mert a lakást és a házat kellemes, esztétikus, nyugodt és egészségesebb otthonná változtatja..

A ROVUS® termékportfóliója felhasználóbarát takarítógépeket, bútor- és ruhaápolási termékeket, szerszámokat és barkácseszközöket tartalmaz, melyek praktikusak, könnyen kezelhetők és a legjobb ár-érték arányt képviselik.

A ROVUS® termékek a tiszta víz erejével, gőzzel vagy természetes, de hatékony tisztítószerekkel tisztítanak, így környezetbarát megoldásokat kínálnak. Innovatív ROVUS® Nano sorozatunk a takarítógépek új generációját képviseli, melyek a mélytisztítást hatékonysággal és bolygónk védelmével ötvözik.

A piaci bevezetés előtt a ROVUS® termékeket független minőségellenőrző cégek tesztelik (például SGS, SIQI), amelyek mindig ellenőrzik, hogy a készülékek megfelelnek-e a világszerte érvényes hatósági előírásoknak.

LÁTOGASD MEG A HELYI ROVUS MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

 

WALKMAXX - 2010 óta

Kényelem minden lépésnél A WALKMAXX® márka innovatív, kényelmes, de megfizethető lábbeliket és ruházati termékeket kínál. Küldetésünk, hogy minden WALKMAXX® cipő funkcionalitást, extra kényelmet és stílusos megjelenést biztosítson a vásárlóknak. A WALKMAXX® márka energiát visz az emberek mindennapjaiba és mozgásra ösztönzi őket.

Nem számít az alkalom és az évszak, a WALKMAXX® márkára lehet számítani – a téli csizmától a papucsig átgondolt tervezésű lábbeliket kínál, amelyek támaszt nyújtanak a lábnak mozgás közben. A cipők gyártásához a WALKMAXX® a legjobb anyagokat és a legújabb technológiákat használja fel, hogy a vásárlók lábai számára a legjobbat nyújtsa.

LÁTOGASD MEG A HELYI WALKMAXX MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

Vitalitás egyszerűen

WELLNEO – 2010-től

A WELLNEO® márka arra törekszik, hogy életkortól és életmódtól függetlenül minden embert egészséghez és jó közérzethez segítsen. Megfizethető, kényelmes és megbízható termékeket kínál, amelyek a modern technológiákat képviselik a wellness, a szépségápolás és az egészségmegőrzés területén.

Minden termékünk egy adott problémára - fájdalomcsillapítás, súlycsökkentés, testformálás, relaxálás, kozmetika és bőrápolás - kínál megoldást és mindig a kívánt eredményt nyújtja. A WELLNEO® márka a vásárlók jó közérzetét szolgálja.

A WELLNEO® termékeket kiváló szakértők és PhD fokozattal rendelkező tudósok fejlesztik ki, illetve kutatóintézetek és laboratóriumok tesztelik és ellenőrzik. Minden állítás tudományosan bizonyított, illetve minősítő szervezetek és hatóságok által kiállított tanúsítvánnyal rendelkezik. A WELLNEO® márka választásával a bizonyított teljesítményt választja.

A WELLNEO® termékek könnyen használhatók a saját otthon kényelmében.

LÁTOGASD MEG A HELYI WELLNEO MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

TV-shopping

TOP SHOP – 1996-tól

A TOP SHOP® márka különböző kategóriába tartozó innovatív termékeket kínál. Küldetése a mindennapi rutinfeladatok megkönnyítése kreatív, ugyanakkor egyszerű termékekkel és megoldásokkal.

LÁTOGASD MEG A HELYI TOPSHOP MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

Háta meghálálja a törődést!

KOSMODISK – 1992-től

A KOSMODISK® egy biztonságos, hatékony és egyszerű megoldás a hátfájásban szenvedők számára. Több mint 25 éve van jelen a piacon és több mint 3 millió elégedett vásárló használja.

A KOSMODISK® volt az első márkánk, amellyel a történetünk és a vásárlóink életminőségének javítását célzó küldetésünk kezdetét vette.

Hisszük...

... hogy minden ember megfelelő életet érdemel. ... abban, hogy minden gyereknek jár a nyaralás és a mindennapi étel.

... hogy a természet a legjobb barátunk és a legnagyobb vagyonunk. ... az általános emberi jóságban…

...ezért fektetünk ennyi energiát és erőforrást egy jobb világ létrehozásába.

Társadalmi felelősségvállalás

A Studio Moderna tudja, hogy része a közösségnek. Ezért kötelességének érzi, hogy segítő kezet nyújtson az éhező gyerekeknek, a magányos időseknek, a szűkölködő családoknak, a természeti katasztrófák áldozatainak... Különböző humanitárius eseményeken veszünk részt, hogy a legsebezhetőbb, nélkülöző társadalmi csoportokat megmentsük.

Munkaadóként az olyan szilárd értékekben hiszünk, mint amilyen az egészséges munkahelyi környezet és az olyan vezetői stílus, ami minden egyént támogat képességei fejlesztésében és lehetőségei kiaknázásában.

Környezetvédelmi felelősségvállalás - a környezetünkre gyakorolt hatás csökkentése

A Föld erőforrásai nem kimeríthetetlenek. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie, és mi, a Studio Moderna munkatársai ezt a tényt munkánk minden területén szem előtt tartjuk. Tudjuk, hogy környezeti hatásunk kicsi, de hisszük, hogy minden lépés számít.

Keményen dolgozunk azon, hogy a Dormeo és Delimano termékei számára jobb és fenntarthatóbb anyagokat hozzunk létre, a Bigfish összecsukható kerékpárral környezetbarát szállítóeszközt alkottunk, és mindig ott vagyunk, ahol a társadalomnak szüksége van a hozzájárulásunkra. Végül, de nem utolsó sorban, munkahelyeinken is támogatjuk a környezetbarát életmódot.

Környezettudatos munkahelyek

 • Környezetbarát, újrahasznosítható anyagok

  Minden Dormeo termék teljes mértékben környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült.

 • Egy cseppnyi természet az otthonodban

  Számos Dormeo párnánk és paplanunk természetes anyagok felhasználásával készül, mint a bambuszrost vagy az Aloe Vera.

 • CeramicaForte® környezetbarát anyag az Ön tűzhelyén

  Az innovatív kerámiabevonat teljesen természetes, gyártási folyamata is hozzájárul környezetünk védelméhez.

 • Energiatakarékos megoldások

  Számos termékünk, ahogy a Delimano vízmelegítő csaptelep is segít környezettudatosan és energiatakarékosan élni.

Környezttudatos munkahelyek

 • Szelektív hulladékgyűjtés

  A hulladék megfelelő kezelése napi munkánk fontos részét képezi. Nálunk szinte minden irodai hulladék újrahasznosításra kerül. Többek között megszüntettük az egyszer használatos kávéspoharak használatát.

 • Szűrt csapvíz

  Munkatársainkat a csapvíz fogyasztására ösztönözzük, ezért a csapokra szűrőket szereltünk, hogy a víz egészségesebb és jobb ízű legyen. Nem támogatjuk a ballonos vízadagolók használatát.

 • Energiahatékonyság

  Irodáink minden íróasztalát energiatakarékos izzókkal szereltünk fel, melyek érzékelői egész nap alkalmazkodnak a természetes fény mennyiségéhez.

 • Környezetbarát ajándékok

  A környezetvédelem iránti elkötelezettségünket mindenkivel, de különösen a gyerekekkel szeretnénk megosztani. Karácsonyi ajándékaink mindig újrahasznosíthatók és természetes anyagokból készülnek.

Ezek vagyunk mi

Tisztelt Vásárlónk!
Most már ismered a történetünket. Tudod, hogy mi hajt minket előre, hogyan támogatjuk a közösséget, és miképpen járulunk hozzá a fenntartásához. Mindez azonban nélküled nem jöhetne létre, te jelented az okot, amiért reggelente felkelünk az ágyból, és ezt szeretnénk neked megköszönni.

Tehát köszönjük, hogy része vagy a sikereinknek. Őszintén reméljük, hogy a szolgálatodra lehetünk, és még több nagyszerű termékkel vehetünk részt az életedben.

A Studio Moderna csapata