A kosarad üres.

Próbáld ki a

az Ön szolgálatában

több mint 25 éve

Kedves Látogató!
Üdvözlünk azon az oldalon, ahol olvashatsz rólunk egy keveset. Szeretnénk néhány szóban elmesélni, hogy hogyan kezdődött a történetünk, mi visz minket előre, mire készülünk és természetesen, hogy kik vagyunk. Te talán úgy tudod, hogy a Studio Moderna két népszerű márka a Dormeo és a Top Shop mögött álló cég... de ennél sokkal többet tudunk nyújtani. Maradj velünk, és olvass tovább, ígérjük, érdekes lesz!

A Studio Moderna 1992-ben jött létre Szlovéniában. Szerény méretek között kezdtük, de az évek folyamán a Studio Moderna Szlovénia egyik legnagyobb, nemzetközi szinten is sikeres vállalkozásává fejlődött. Az odavezető út nem szűkölködött a kihívásokban, de mindig hittünk abban, hogy kemény munkával, tudással és lelkesedéssel minden lehetséges.

Örökségünk

Minden 1992-ben, a Szlovénia közepén található Zagorje kisváros egy apró garázsában kezdődött, amikor a Studio Moderna egyik társalapítója, Sandi Češko elkezdte árusítani a hátfájdalmakat enyhítő Kosmodisk nevű terméket. Ez az eszköz több ezer, hátfájdalmakkal küzdő ember életét változtatta meg, és az egyetlen hatékony, nem gyógyszertári termék volt a piacon.

A Kosmodisk kezdeti sikerei után a cég növekedni kezdett, és második márkája, a Top Shop elindításával a többcsatornás üzleti modellre váltott. Az 1996. június 6-án sugárzott első, úgynevezett infomercial tévészpottal egy új korszak vette kezdetét, és a cég elkötelezte magát a direktmarketing mellett.

Egy dolog azonban soha nem változott. A vállalat az első naptól kezdve aszerint választotta ki termékeit, hogy azok mennyire hasznosak az embereknek.

A vásárlói elégedettség iránti elkötelezettség első számú prioritás maradt, és a jelen üzleti döntések mozgatórugóját jelenti.

Hol tartunk ma

A Studio Moderna ma egy vezető, többcsatornás e-kereskedelmi és közvetlen vásárlói platform Közép- és Kelet-Európában (KKE) és Oroszországban.

Álljon itt néhány számadat, amelyre büszkék vagyunk.

Jelen vagyunk

21 európai országban

Termékeink

390 márkaboltban érhetők el

Létrehoztunk

21 nyelven több mint 140 weboldalt

Az otthonról történő vásárlást lehetővé tesszük

360 televíziós csatornán keresztül

Az Ön hívását várja

33 telefonközpontban 3000 telefonos munkatárs

Naponta

360 millió fogyasztót érünk el a KKE régióban

Márkáink

Az évek során megtanultuk, hogy mire van szükségük vásárlóinknak. Környezettudatos vállalatként összhangot alakítottunk ki vevőink kívánságai és a vállalat környezetvédelmi törekvései között, ezért különböző márkáinkat ennek szellemében alkottuk meg. Szeretnénk azt hinni, hogy ezek a márkák az élet fontos területein – alvás, étkezés, egészség, fitnesz – minőségi javulást hoztak az emberek életébe, és mi elkötelezettek vagyunk, hogy még többet tehessünk vásárlóinkért.

A legelső márkánktól a legújabbig

Márkáink hatása nemcsak Kelet-Közép-Európában érzékelhető, jelentős sikereket értünk el a nemzetközi piacokon.

Háta meghálálja a törődést!

Kosmodisk – 1992-től

Indulása óta a KOSMODISK® az egyik legelismertebb márkává vált a hátgondozás területén, mivel biztonságos, hatásos és egyszerű megoldást kínál a hátfájdalmak enyhítésére.

A KOSMODISK® egy klinikailag tesztelt gyógyászati segédeszköz, melyet szakemberek fejlesztettek ki a gerinc- és hát területén jelentkező fájdalom enyhítésére, így a több mint 20 év alatt emberek millióin segített már.

2014-ben Magyarországon elnyerte a rangos Superbrands kitüntetést is.

LÁTOGASD MEG A HELYI KOSMODISK MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

TV-shopping

Top Shop – 1996-tól

A szlovén kereskedelmi tévécsatornákon szerényen induló, majd Kelet-Közép-Európa legnagyobb többcsatornás kiskereskedelmi láncává váló Top Shop kétségkívül a legismertebb márkánk.

A gondosan kiválasztott Top Shop termékek mindig különlegesek, így nem csoda, ha milliók otthonába jutnak el, és segítenek az embereknek jobb és egészségesebb életet élni.

LÁTOGASD MEG A HELYI TOPSHOP MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

Az otthon élménye

Dormeo – 2002-től

Az utóbbi 12 évben a Dormeo a jobb, egészségesebb alvás szinonimájává vált. A Dormeo egyetlen matraccal indult, és az évek kemény munkájának köszönhetően egy több mint 300 termékkel rendelkező alvás- és életmódmárkává fejlődött.

A világ több mint 30 országában kapható Dormeo termékek emberek millióit segítik hozzá a jobb és pihentetőbb alváshoz.

LÁTOGASD MEG A HELYI DORMEO MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

http://www.dormeo.hu/

Főzzön! Ünnepeljen! Minden nap!

Delimano – 2010-től

A Delimano a főzés szenvedélyét megjelenítő márka. Minden egy kerámiaedénnyel kezdődött, de a Delimano azóta dinamikusan bővíti árukínálatát, amelyben olyan konyhafelszerelési eszközök várják Önt, amelyeket lehetetlen nem szeretni.

Célunk, hogy Európa első számú konyhafelszerelési márkájává váljunk, és olyan átgondolt tervezésű, fejlett technológián alapuló, innovatív és kreatív konyhai megoldásokat kínáljunk, amelyek egyszerre segítik az egészséges táplálkozást és az ízletes ételek elkészítését.

LÁTOGASD MEG A HELYI DELIMANO MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

Vitalitás egyszerűen

Wellneo – 2010-től

A Wellneo filozófiája az egészség holisztikus megközelítésének promotálása köré épül, olyan termékeket kínálva, melyek segítenek Önnek egy egészségesebb életmód fenntartásában.

LÁTOGASD MEG A HELYI WELLNEO MÁRKAOLDALT! KATTINTS IDE

Hisszük...

... hogy minden ember megfelelő életet érdemel. ... abban, hogy minden gyereknek jár a nyaralás és a mindennapi étel.

... hogy a természet a legjobb barátunk és a legnagyobb vagyonunk. ... az általános emberi jóságban…

...ezért fektetünk ennyi energiát és erőforrást egy jobb világ létrehozásába.

Társadalmi felelősségvállalás

A Studio Moderna tudja, hogy része a közösségnek. Ezért kötelességének érzi, hogy segítő kezet nyújtson az éhező gyerekeknek, a magányos időseknek, a szűkölködő családoknak, a természeti katasztrófák áldozatainak... Különböző humanitárius eseményeken veszünk részt, hogy a legsebezhetőbb, nélkülöző társadalmi csoportokat megmentsük.

Munkaadóként az olyan szilárd értékekben hiszünk, mint amilyen az egészséges munkahelyi környezet és az olyan vezetői stílus, ami minden egyént támogat képességei fejlesztésében és lehetőségei kiaknázásában.

Környezetvédelmi felelősségvállalás - a környezetünkre gyakorolt hatás csökkentése

A Föld erőforrásai nem kimeríthetetlenek. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie, és mi, a Studio Moderna munkatársai ezt a tényt munkánk minden területén szem előtt tartjuk. Tudjuk, hogy környezeti hatásunk kicsi, de hisszük, hogy minden lépés számít.

Keményen dolgozunk azon, hogy a Dormeo és Delimano termékei számára jobb és fenntarthatóbb anyagokat hozzunk létre, a Bigfish összecsukható kerékpárral környezetbarát szállítóeszközt alkottunk, és mindig ott vagyunk, ahol a társadalomnak szüksége van a hozzájárulásunkra. Végül, de nem utolsó sorban, munkahelyeinken is támogatjuk a környezetbarát életmódot.

Környezettudatos munkahelyek

 • Környezetbarát, újrahasznosítható anyagok

  Minden Dormeo termék teljes mértékben környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült.

 • Egy cseppnyi természet az otthonodban

  Számos Dormeo párnánk és paplanunk természetes anyagok felhasználásával készül, mint a bambuszrost vagy az Aloe Vera.

 • CeramicaForte® környezetbarát anyag az Ön tűzhelyén

  Az innovatív kerámiabevonat teljesen természetes, gyártási folyamata is hozzájárul környezetünk védelméhez.

 • Energiatakarékos megoldások

  Számos termékünk, ahogy a Delimano vízmelegítő csaptelep is segít környezettudatosan és energiatakarékosan élni.

Környezttudatos munkahelyek

 • Szelektív hulladékgyűjtés

  A hulladék megfelelő kezelése napi munkánk fontos részét képezi. Nálunk szinte minden irodai hulladék újrahasznosításra kerül. Többek között megszüntettük az egyszer használatos kávéspoharak használatát.

 • Szűrt csapvíz

  Munkatársainkat a csapvíz fogyasztására ösztönözzük, ezért a csapokra szűrőket szereltünk, hogy a víz egészségesebb és jobb ízű legyen. Nem támogatjuk a ballonos vízadagolók használatát.

 • Energiahatékonyság

  Irodáink minden íróasztalát energiatakarékos izzókkal szereltünk fel, melyek érzékelői egész nap alkalmazkodnak a természetes fény mennyiségéhez.

 • Környezetbarát ajándékok

  A környezetvédelem iránti elkötelezettségünket mindenkivel, de különösen a gyerekekkel szeretnénk megosztani. Karácsonyi ajándékaink mindig újrahasznosíthatók és természetes anyagokból készülnek.

Ezek vagyunk mi

Tisztelt Vásárlónk!
Most már ismered a történetünket. Tudod, hogy mi hajt minket előre, hogyan támogatjuk a közösséget, és miképpen járulunk hozzá a fenntartásához. Mindez azonban nélküled nem jöhetne létre, te jelented az okot, amiért reggelente felkelünk az ágyból, és ezt szeretnénk neked megköszönni.

Tehát köszönjük, hogy része vagy a sikereinknek. Őszintén reméljük, hogy a szolgálatodra lehetünk, és még több nagyszerű termékkel vehetünk részt az életedben.

A Studio Moderna csapata